特別報告:男子洒錢落街後被捕; 大行好驚呢種新嘅投資策略

好多香港人已經透過呢個「財富後門」留喺屋企賺到幾百萬歐羅,但其實合唔合法㗎?

黃鉦傑喺大廈度將約總值500,000港元嘅100元紙幣掟落街後被捕,同時佢亦需要透露新嘅秘密投資策略,嗰個策略已經令成幾百個香港人變得好有錢 (图片: 主要新聞)

(最新消息)一名男子喺香港被捕,原因係佢洒真錢落街,啲錢係佢最近透過小額投資賺番嚟嘅。佢必須證明所有資金嘅來源,先至可以被釋放。佢必須證明所有資金嘅來源先會被釋放。佢解釋話,有好多香港人都唔知呢一個秘密,因為佢發現到呢個方法嘅情形其實都好奇特。黃鉦傑後來解釋話:「嗰個電台節目中途被腰斬,因為有權勢嘅大行都唔想呢個方法被公開。」佢之前要自己走去做研究探查個運作原理,依家佢喺一個獨家訪問裡面告知一切。

被拘捕後先被認出係香港嘅黃鉦傑,佢後嚟被釋放但條件係佢要詳細解釋佢點樣喺咁短嘅時間裡面賺到咁多嘅錢。

上星期佢獲釋後,佢喺新城財經台節目廣播裡面接受訪問,並透露咗一個佢相信可以喺3至4個月內令任何人都能夠成為百萬富翁嘅一個全新「財富漏洞」。黃鉦傑懇請每一個香港人要喺啲大行封咗呢個漏洞前,捉緊呢個獨特嘅機會。

實際上係,喺個訪問完咗幾分鐘後,匯豐銀行已經打電話去叫停唔畀個Krause訪問出街 — 但係太遲啦。

跟住發生嘅係:

新城財經台嘅記者 Debbie Luk 邀請黃鉦傑上電台節目,畀個機會佢解釋,作為一個普通市民,佢點樣可以搵到咁多錢:

「令我成功嘅原因係要毫不猶豫咁迅速捉住好多唔同嘅新機會。現時,幫我最搵到錢嘅方法係呢個叫Crypto Investor嘅新型加密貨幣自動交易計劃。呢個係我一生人幫我咁快就搵到大錢嘅一個絕佳機會。我鼓勵大家喺銀行封咗呢個方法前要即刻試一試。」

當黃鉦傑拎出手機畀新城財經台嘅記者 Debbie Luk睇呢個全新賺錢方法幫佢搵到幾多錢時,Debbie簡直完全唔敢相信,而每個人亦都開始喺度竊竊私語。

但好唔好彩,喺黃鉦傑可以進一步講解更多有關Crypto Investor嘅嘢前,直播時間已經完。因此,我哋安排同佢進行咗一次獨家訪問,以了解呢個聽起上嚟真係有啲難以置信嘅搵錢機會嘅更多有關資訊。

黃鉦傑專訪:

“您可能聽過呢個Crypto Investor嘅新加密貨幣投資平台,佢幫咗好多喺香港、內地同北美嘅普通人喺一夜之間成功建立財富。您可能會懷疑,因為聽起嚟都幾令人難以置信。”

黃鉦傑繼續講:

“我明白嘅,因為當有一位值得我信賴嘅朋友同我講呢件事時,我都係諗到同一樣嘢。但當我親眼睇到佢搵好多錢之後,我無可能自己唔去試下。

我好開心有機會試過呢個方法,因為係我搵過最容易搵嘅錢。我每日自動導航咁搵幾萬蚊港幣。呢個係依家一個真真正正搵錢最快嘅方法,而當越嚟越多人知道呢個方法嘅時候,個方法就唔會可以持續得好耐,亦有可能銀行會直接閂咗佢。“

乜嘢係比特幣交易器,同埋係點樣運作㗎?

Crypto Investor背後嘅理念好簡單:雖然仲有好多人唔認同,個理念其實就係要令普通人都可以喺加密貨幣熱潮裡面搵錢,一個喺21世紀仍然係最賺錢嘅投資方法。

雖然比特幣嘅價格由每個比特幣對2萬蚊嘅歷史最高位下跌,但交易人士仍然搵緊大錢。點解?因為除咗比特幣之外,每日都仲有好多巨額利潤係透過交易成千上萬嘅其他加密貨幣而搵到。

其中有嘅加密貨幣包括Ripple,以太坊,Monero,Zcash同Ripple,呢啲一直都有為香港嘅普通市民帶嚟超過10,000%甚至更高嘅回報。

Crypto Investor令您可以喺呢啲加密貨幣中獲利,就算喺熊市都OK。呢個方法係用人工智能(AI)自動幫您處理買賣,咁您就可以24小時,就算瞓緊覺嘅時候都仲搵緊錢。

Crypto Investor得到一班最勁最叻嘅科技人才支持,例如 Richard Branson、Elon Musk 同 Bill Gates

Bill Gates同Richard Branson喺2019年國際消費電子展上討論過Crypto Investor。

呢啲科技天才已經建立咗價值幾十億嘅公司去解決網上支付、訊息處理技術同運輸等嘅複雜問題。依家佢地正着手解決全球貧富懸殊嘅問題,令任何人 — 無論幾富有抑或幾貧困 — 都可以賺到足夠嘅錢去享受一個充實嘅人生

大行唔想您知道嘅一個豬籠入水搵錢秘密

黃鉦傑繼續講,

“我地見證過艱難嘅經濟時期,而呢個係大家一直等緊嘅解決方法。喺歷史上我地從未有過一個咁正嘅機會,連普通市民都可以輕而易舉透過呢個機會喺咁短嘅時間內創造巨額嘅財富

有啲人唔敢去試因為呢樣嘢真係太過唔同,但其實只係因為啲大行唔想您知太多。啲大行不斷公開宣傳話例如Crypto Investor等嘅加密貨幣同個平台係騙局,但點解? 因為佢地擔心,一旦客戶知道點樣可以自己創造大量財富,佢地嘅企業利潤就會下滑。

事實上,加密貨幣係我地一生人裡面嘅一個革命,任何唔捉緊呢個機會嘅人都會落後咗。我已經收到一啲來自大型金融公司喺度鬧嘅電話同埋威脅,因為我用呢個技術引起咗啲人嘅注意,但唔緊要啦,有啲香港人已經開始知道真相,仲會越來越多人知道呢個秘密,只係時間問題。

我同您分享呢樣嘢,因為我都收到成幾百封啲人sent嚟嘅電郵,感謝我分享呢個秘密。

BITCOIN 交易器係咪真係work㗎?我地親身試過

直到我地確認Crypto Investor係一個合法可以留喺屋企搵錢嘅機會前,我地嘅高級編輯都唔畀我地公開同黃鉦傑嘅訪問。我地企業嘅管理層並唔希望我地發佈任何可能會導致香港市民失去自己血汗金錢嘅資料。

故此,我地嘅編輯團隊測試過Crypto Investor去確保實際上係會好似黃鉦傑所講嘅一樣咁work。我地其中一位嘅網上編輯李國松自發用自己嘅金錢去冒險測試Crypto Investor。

李國松係一位43歲嘅爸爸,有兩個女,老婆舊年因病失去工作。佢承認自己喺經濟上陷入困境,呢個投資機會可能就係佢要搵嘅答案。

李國松一家人正係足襟見肘,好希望Crypto Investor可以減輕佢地所承受嘅財政壓力,所以佢決定測試呢個系統,然後同大家作出報告

李國松報導:

“起初聽到個訪問內容時,我覺得一係有人喺度玩嘢,一係講緊個大笑話。留喺屋企搵錢發夢先有,但諗起自己嘅經濟狀況,我決定去試一試 — 亦同時想盡一盡新聞報導嘅職業操守。

我睇咗有關個平台嘅介紹視頻之後,就去登記。個視頻似乎有啲誇張,但我都將自己嘅懷疑先放埋一邊。幾個鐘頭後,我收到我個個人投資經理嘅電話。佢解答咗我所有嘅問題同疑團,亦向我保證我會賺到錢。就咁一句到尾。

我嘅個人投資經理甚至承諾,如果我損失一亳子,佢會即刻退番2,000港幣(250美金)deposit畀我。佢好有信心覺得呢個方法可以改變我嘅人生。咁好嘅待客服務又真係超乎我嘅想像,唔怪得啲銀行會咁擔心。

我一攞到權限可以進入個平台時,我就存2000港幣(250美金)嘅初始投資入去。呢個數就係我屋企人大約每個月花喺垃圾食物上面嘅錢,所以我決定停止帶佢地去食快餐一個月。依家我地健康咗,仲有機會搵到錢。

Crypto Investor系統本身就係一個加密貨幣自動交易平台。個軟件透過先進AI計算同機器學習嚟準確預測加密貨幣幾時會上下郁動。然後系統會幫您全天候自動買賣。既然科技已經令我地嘅生活變得更加輕鬆,點解唔利用埋科技嚟賺更多嘅錢呢?“

李國松透過系統所得嘅實時結果

“喺存入2,000港幣(250美金)嘅1小時內,個軟件開始幫我做交易。講真,我好驚個系統會幫我輸哂啲錢。不出所料,我第一次交易就損失咗25美金!

我即時覺得個喉嚨好似有嘢卡住咁。我覺得自己畀人呃。我甚至準備打電話畀我嘅個人投資經理叫佢退番哂啲錢畀我。但後來我諗起​​之前佢喺電話度講嘅內容:計算程序大概有80–89%嘅準繩度。您唔會每一筆交易都贏,但最終會贏得夠,而且整體嚟計會賺錢。

所以我畀個軟件繼續幫我做交易,自己就密切監察住。 跟住下一個交易就有錢賺!雖然都只係得19美金,但都叫做係有賺。 然後再下一筆交易賺51美金。再之後賺22美金,利潤總數係67美金。 而一切都只係喺5分鐘之內發生!

無幾耐,我就開始好似潷雪糕咁潷啲現金,我簡直唔敢相信自己對眼。每當我刷新屏幕時,就會睇到利潤越嚟越高。我覺得自己好似吸緊毒咁,因為呢個感覺真係好high。

依家我知道點解黃鉦傑一日到黑都咁開心,而明白到點解大行唔想啲人去認識呢個財富漏洞。𠴱日完咗嘅時候,我已經賺到超過754美金嘅利潤,由初始投資2000港幣(250美金)嚟計,個成績都算唔錯!我興奮到都無乜瞓過覺。

第二日係星期二,所以我仍然要返工。講真(千祈唔好同我老細講),我真係專注唔到喺工作度,因為我知道𠴱一刻Crypto Investor系統正係幫我賺緊錢。

我偷偷地走咗去洗手間幾次去check賺咗幾多錢,而個數係不斷累積(夾雜一兩處蝕少少錢嘅地方)。夜晚氹我啲仔女瞓覺前,我嘅戶口餘額顯示係1,349.13美金。呢個數比起我一個星期打份工嘅工資仲要多!

週末嘅時候,我總共賺咗5,349.12美金。我攞咗4,500美金出嚟,剩低嘅再攞去做資金。喺兩日內,我收到郵寄嘅第一張支票 — 係啱啱好4,500美金。我簡直唔敢相信呢個係現實!“

李國松喺使用Crypto Investor嘅頭兩個星期收到一張值4,500美金嘅支票

李國松繼續講

“依家有咗Crypto Investor,我每日可以額外搵多700美金到1,500美金。呢筆錢每隔幾日就可以存入我個銀行戶口。只要點擊幾下,我就會喺24–48小時內收到我嘅資金。每次都係轉到我嘅支票戶口度,我真係要捏自己去證明自己唔係發緊夢。

好彩嘅係,我好鍾意呢份工,因為我可以提供重要嘅新聞報導(比如呢個)畀市民,如果唔係,我依家會選擇辭職。而我亦真係有為家人計劃一齊去印尼峇厘島度假,慶祝一下脫貧,同埋慶祝最終可以見到自己同家人嘅財政重回軌道!

如果黃鉦傑唔係咁慷慨喺電視上分享佢嘅秘密,咁呢一切都唔會做得到。我好開心自己去冒險試用Crypto Investor。我老婆依家比以往任何一個日子都開心,我仔女嘅玩具櫃依家迫到陷。

同事呻笨點解兩星期前無好似我咁去登記。但好快,我地成個office啲人都登記咗(包括我老細在內),佢地叫我做“英雄”。

如何開始使用BITCOIN 交易器(名額有限)

要開始使用,您只需一部配備互聯網嘅電腦、智能手機或平板電腦。除咗要識用電腦同瀏覽互聯網外,其他乜都唔洗識。您唔需要有任何科技知識或加密貨幣經驗,因為軟件再加您嘅個人投資經理就已經可以保證您搵到錢。

呢個程式嘅另一個好處係您可以隨時開始。您可以製定自己嘅時間表 — 無論係一星期5個鐘定係每星期50個鐘。您想要用嘅時候只需啟動自動交易軟件,您亦隨時可以暫停(雖然我唔知點解您會想咁做)。

為節省讀者嘅時間同埋可以仔細檢查系統功能,李國松好窩心咁創建咗一份入門系統指南。

呢個係我嘅逐步示範:

您最先睇到嘅係展示Crypto Investor有幾勁嘅一個視頻。個廣告好出位、好大膽,咁但係呢個係美國產品,而佢地就係咁做嘢。無論如何,您只需喺視頻旁邊提交您嘅姓名同電郵地址就可以立即啟用。

提示:即使您決定唔投資,我都建議您依家先登記,因為係免費嘅,但可能隨時會結束唔再畀香港居民登記)

跟住,您需要為自己嘅戶口增值。當我瀏覽存款頁面時,個手機就響。呢個係國際號碼,所以我有啲猶豫,但後來我覺得好明顯個電話係來自邊度。

果然係我嘅個人客戶經理。佢嘅服務態度好好,佢帶住我完成整個存款過程。佢地接受所有如Visa、MasterCard同American Express嘅主要信用卡。我跟住就入咗最低金額250美金或2,000港幣

入錢後,我瀏覽到“自動交易器”軟件部份,將交易金額設置為建議嘅50美金,跟住啟用軟件。系統開始以極快嘅速度進行交易。起初有啲擔心,之後就由個系統自己運作。

“每個人都想發達,但無人知道要點做。嗯,呢個係您成世人可以致富嘅最好機會,令您可以真正過一啲自己渴望嘅生活。呢個機會唔會永遠存在㗎,所以千祈唔好錯過。” — 黃鉦傑

更新

我地啱啱收到消息話截至今日[星期一, 二 月 15, 2021]為止幾乎所有預畀香港居民嘅名額都無哂。 Crypto Investor只能夠接受有限數目嘅戶口總額,以確保每個客戶嘅利潤可以維持高位。截至目前為止,仲有(37)個位,所以請快啲,依家就登記,以保住您個位

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store